Muziekschatten:Privacybeleid

Uit Muziekschatten
Ga naar: navigatie, zoeken
De officiële versie van het privacybeleid is te vinden op :Wikimedia:Privacy policy.

Samenvatting[bewerken]

OmroepmuziekWiki:Privacybeleid

De wiki is open De OmroepmuziekWiki is voor iedereen toegankelijk. Bewerking van artikelen is voor alle gebruikers open. De redactie van de OmroepmuziekWiki behoudt het recht om bijdragen te weren of gebruikers op grond van bijdragen de toegang tot de OmroepmuziekWikite ontzeggen.

Privacy van de gebruikers Om inhoud van de OmroepmuziekWiki te kunnen bewerken moet een gebruiker zich aanmelden. Bij het aanmelden laat iedere gebruiker een e-mail adres achter voor de redactie van de OmroepmuziekWiki. De gebruiker krijgt namelijk automatisch een bericht per e-mail waarin een bevestigingslink zit. Pas als deze link is gevolgd kan een gebruiker wijzigingen aanbrengen in de wiki. Het e-mail adres wordt daarna enkel gebruikt door de redactie om eventueel te corresponderen over de OmroepmuziekWiki. E-mail adressen en persoonsgegevens van gebruikers zullen niet worden vrijgegeven aan derden (inclusief andere wikigebruikers).

Gebruikers hebben allemaal een eigen overlegpagina waarop bijdragen en wikigerelateerde onderwerpen besproken kunnen worden. De redactie houdt ook deze pagina's in de gaten en zal in conflictsituaties of in geval van misbruik van de wiki optreden.

Bijdragen De gebruiker gaat akkoord dat naamsvermelding op zijn bijdragen op de wiki de vorm krijgen van 'OmroepmuziekWiki’.

Bijdragen zijn op gebruikersnaam terug te vinden in de OmroepmuziekWiki. Gebruikersnamen zijn op een pagina onder het menu ‘geschiedenis’ en ‘recente wijzigingen’ zichtbaar.

De gebruiker verklaart rechthebbende te zijn ten aanzien van bijdragen die hij op de wiki publiceert, dan wel volledig gerechtigd en bevoegd te zijn om de licenties zoals in de gebruiksvoorwaarden beschreven, te verlenen. De gebruiker vrijwaart Muziekcentrum van de Omroep voor alle aanspraken van derden met betrekking tot inbreuk op enig geldend (intellectueel eigendoms)recht van derden, en voor alle aanspraken die voortvloeien uit het door de gebruiker in strijd handelen met deze gebruiksvoorwaarden.